Organisatie

> Organisatie

Toernooi informatie
Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019 wordt het TopParken Tournament U14 voor jeugd t/m 14 jaar voor de 25e keer georganiseerd op Sportpark De Wormshoef. Dit is tevens het sportcomplex waar VV Lunteren is gevestigd. Al 24 edities lang komen de beste amateurverenigingen en betaald voetbal organisaties uit binnen- en buitenland naar Lunteren.

Wij als organisatie ervaren dit als een groot compliment. Onze doelstelling is om jongens in de leeftijdscategorie van 12 t/m 14 jaar op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen, zodat zij zichzelf kunnen meten met de top uit binnen- en buitenland. Een uitdaging voor elke jonge voetballer om onder de zware toernooi omstandigheden en goede tegenstanders op de been te blijven.

Buitenlandse deelname
Voor de organisatie is het elk jaar weer een uitdaging een zo sterk mogelijk deelnemersveld te realiseren. Sinds een aantal jaren zijn hier ook buitenlandse deelnemers bij betrokken. Een ontwikkeling die de aankomende jaren zal worden uitgebreid. Door tegen buitenlandse deelnemers te spelen wordt van de Nederlandse deelnemers een andere aanpak gevraagd. Een interessante ontwikkeling om tijdens het toernooi te volgen.

Kom kijken!
 Natuurlijk hoort voetballen leuk te zijn. Dat is de reden waarom iedereen ooit is begonnen met het trappen tegen de bal. En dat is ook de reden dat wij familie en vrienden van de deelnemers van harte uitnodigen om de spelers tijdens het toernooi aan te komen moedigen. Hoe meer mensen er komen kijken, des te spannender en leuker het wordt voor de jongens op het veld.

Over Lunteren
Lunteren biedt diverse hotels en vakantieparken om te kunnen overnachten. Bovendien zijn er verschillende restaurants waar u lekker kunt eten. Lunteren staat bekend om haar prachtige natuur en vormt bovendien het unieke Middelpunt van Nederland. Mocht u meer willen weten over een langer verblijf in Lunteren, schrijft u dan gerust de organisatie aan. Wij brengen u graag in contact met de juiste mensen.

> Sponsoren