Organisatie

> Organisatie

Toernooi informatie
Al sinds 1993 lang komen de beste amateurverenigingen en betaald voetbal organisaties uit binnen- en buitenland naar Lunteren. Wij als organisatie ervaren dit als een groot compliment. Onze doelstelling is om jongens in de leeftijdscategorie van 12 t/m 14 jaar op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen, zodat zij zichzelf kunnen meten met de top uit binnen- en buitenland. Een uitdaging voor elke jonge voetballer om onder de zware toernooi omstandigheden en goede tegenstanders op de been te blijven.

Buitenlandse deelname
Voor de organisatie is het elk jaar weer een uitdaging een zo sterk mogelijk deelnemersveld te realiseren. Sinds een aantal jaren zijn hier ook buitenlandse deelnemers bij betrokken. Een ontwikkeling die de aankomende jaren zal worden uitgebreid. Door tegen buitenlandse deelnemers te spelen wordt van de Nederlandse deelnemers een andere aanpak gevraagd. Een interessante ontwikkeling om tijdens het toernooi te volgen.

Kom kijken!
Natuurlijk hoort voetballen leuk te zijn. Dat is de reden waarom iedereen ooit is begonnen met het trappen tegen de bal. En dat is ook de reden dat wij familie en vrienden van de deelnemers van harte uitnodigen om de spelers tijdens het toernooi aan te komen moedigen. Hoe meer mensen er komen kijken, des te spannender en leuker het wordt voor de jongens op het veld. Entree is € 5 per dag of € 7,50 per twee dagen, alle jeugd tot 14 jaar is gratis.

Hoofdsponsor TopParken
De hoofdsponsor van het toernooi, TopParken, heeft 20 vakantieparken in Nederland waarvan 4 vakantieparken vlak bij Sportpark de Wormshoef waar toeschouwers kunnen overnachten. Ook diverse deelnemende teams zullen op deze parken overnachten. Wilt u meer weten over de overnachtingsmogelijkheden? Kijk dan op TopParken.nl of neem telefonisch contact op via 088 500 2424.

Over Lunteren
In Lunteren zelf zijn verschillende restaurants waar u lekker kunt eten. Lunteren staat bekend om haar prachtige natuur en vormt bovendien het unieke Middelpunt van Nederland. Mocht u meer willen weten over een langer verblijf in Lunteren, schrijft u dan gerust de organisatie aan. Wij brengen u graag in contact met de juiste mensen.

> Onze sponsoren