Nieuws

Deelnemers TopParken Tournament U14 bekend

Deelnemers TopParken Tournament U14 bekend!

Op donderdag 21 en vrijdag 22 mei barst op Sportpark de Wormshoef in Lunteren de 26e editie van het TopParken Tournament U14 weer los! Jeugd elftallen van (inter)nationale topclubs strijden om de felbegeerde titel. Waar vorig jaar Standard Luik er met de titel vandoor ging is het zeker dat er dit jaar een andere winnaar komt, zij zijn er dit jaar niet bij. De jubileumeditie van vorig jaar werd door velen bestempeld als het toernooi met het sterkste deelnemersveld ooit, dit lijkt nu alweer overtroffen te zijn!

De organisatie heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om deze editie ongeëvenaard te laten worden. Zo is de gehele ‘traditionele top 3’ van Nederland (Ajax, Feyenoord en PSV) aanwezig en ook de Engelse topclub Tottenham Hotspur is van de partij. In de kranten werd al gesproken over een mogelijke Klassieker in Lunteren, ook werd er in de wandelgangen al gehoopt dat Lucas Moura niet mee zou doen als als Tottenham en Ajax elkaar treffen ;-).

Dit zijn er teams aanwezig uit 6 verschillende landen, namelijk Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Griekenland en Engeland.

Het volledige deelnemersveld:

 1. Ajax (Nederland)
 2. Feyenoord (Nederland)
 3. PSV (Nederland)
 4. Vitesse (Nederland)
 5. Olympique Marseille (Frankrijk)
 6. vv Lunteren (Nederland)
 7. KRC  Genk (België)
 8. RSC Anderlecht (België)
 9. FC Kopenhagen (Denemarken)
 10. PAOK Saloniki (Griekenland)
 11. Tottenham Hotspur (Engeland)
 12. Crystal Palace (Engeland)

 

Wij kunnen nu al niet wachten. Zien wij jullie op donderdag 21 en vrijdag 22 mei op Sportpark de Wormshoef in Lunteren?

> Onze sponsoren